Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 3
Programmering Priser

SiteSystem CMS er ejet og programmeret af Nefertete IT.

Systemet er programmeret i ASP Classic og alle data gemmes i MS SQL database servere.

Da vi selv har programmeret løsningen betyder det, at vi hurtigt og nemt kan programmere nye funktioner til systemet, hvis din virksomhed skulle have specielle behov, som ikke allerede findes i systemet.

Vi har en politik, der betyder, at man kan få programmeret til kun 480,- kr. ekskl. moms, hvis man samtidigt giver tilladelse til, at andre brugere af SiteSystem CMS ligeledes får glæde af de funktioner, som man får programmeret.

Vi syntes selv, at det er er en "win win situation", idet vores kunder får programmeret funktioner til en god pris, og vi får en funktion mere i vores system, som vi kan tilbyde vores kunder. Indtil videre har rigtig mange af vores kunder været glade for denne løsning.

Hvis man vil have udviklet funktioner, som ikke må benyttes til andre af vores kunder koster vores programmeringstimer 1150.- kr. ekskl. moms.

Der kan også udarbejdes fast tilbud, men som udgangspunkt vil priserne i tilbudet afspejle ovenstående betingelser.

Vi tilbyder ikke programmering til andre løsninger eller systemer end SiteSystem CMS, idet vi har besluttet os til udelukkende at koncentrere vores kræfter om vores egen software.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at hører mere om programmering.